- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Ce angajeaza hotelurile de 4 si 5 stele din Bucuresti

17 Aug, 00:03 • valentin..nicolae
Marile hoteluri din Bucuresti se pregatesc pentru toamna. Unitati precum Marriott, Radisson, Hojo, Rin sau Novotel angajeaza bucatari, ospatari, cameriste, reprezentanti vanzari si tehnicieni. DailyBusiness va prezinta ce pozitii sunt libere la hotelurile de 4 si 5 stele din Capitala.
Ce angajeaza hotelurile de 4 si 5 stele din Bucuresti

In contextul in care majoritatea marilor hoteluri din Bucuresti se bazeaza pe turismul de business, lunile de toamna reprezinta cea mai „profitabila” perioada din an, cand  gradele de ocupare urca in unele cazuri pana la 100%.

JW Marriott Grand Hotel angajeaza in aceasta perioada bucatar, ospatar, agent de securitate, camerista-sefa si hostess. Pentru toate cele cinci posturi, cunoasterea limbii engleze reprezinta o cerinta obligatorie, iar pentru bucatar este necesara o experienta de minim doi ani in domeniu. De asemenea, experienta (fara a se preciza nivelul) reprezinta un avantaj si pentru posturile de ospatar, camerista-sefa si agent securitate.

Radisson Blu cauta o persoana calificata ca zugrav, frigotehnist si electrician care sa indeplineasca urmatoarele sarcini: mentinerea si intretinerea facilitatilor hotelului prin efectuarea de zugraveli si reparatii in camerele de hotel, holuri, bucatarii, zone publice si exterior.

Hotelul de cinci stele mai recruteaza ospatar, barman, camerista, ajutor bucatar si agent curatenie, care trebuie sa aiba minim un an de experienta in domeniul aferent, sa fie ospitalieri si sociabili.

Hotelul Hilton are disponibil un post de sales account executive. Printre cerinte se numara: minim doi ani de experienta in domeniul hotelier, turism, vanzari sau PR, studii superioare ( de preferat in turism), abilitati de negociere si rezistenta la lucrul cu dead-line-uri.

Howard Johnson Grand Plaza Hotel (HOJO)angajeaza senior sales manager (middle-level), cu studii superioare in Economie si atestate in vanzari sau marketing, iar Novotel cauta camerista principala cu minim doi ani de experienta.

Intercontinental recruteaza un concierge clerk, pentru care studiile in turism reprezinta un avantaj, in timp ce Rin Grand Hotel angajeaza organizator de evenimente cu cel putin un an de experienta in domeniu.

In acelasi timp, Hotel Caro are disponibile doua posturi de bellboy, pentru care cunoasterea limbii engleze este obligatorie. Printre beneficiile oferite se numara: posibilitati de promovare, formare profesionala, bonuri de masa si acces la fitness.

Ofertele de munca au fost publicate pe site-urile companiilor si pe cele specializate in recrutare, respectiv [url=http://www.eJobs.ro]eJobs.ro[/url] si [url=http://www.bestjobs.ro]BestJobs.ro[/url].