- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Cele mai avantajoase bilete de avion pentru Revelion in destinatiile preferate de romani

24 Nov, 14:35 • emanuel.ceciu
Austria, Bulgaria si Egipt sunt cele mai cautate trei destinatii de catre romani pentru petrecerea Revelionului, conform asociatiei agentiilor de turism ANAT. DailyBusiness.ro a realizat o trecere in revista a celor mai ieftine bilete de avion disponibile pe aceste destinatii, dar si catre alte orase de top din oferta de Revelion.
Cele mai avantajoase bilete de avion pentru Revelion in destinatiile preferate de romani

Reprezentantii portalurilor de vanzare de bilete de avion Decoleaza.ro, ParAvion.ro si Vola.ro, trei dintre cele mai mari site-uri din Romania care centralizeaza ofertele de pe piata, au oferit date despre cele mai bune oferte disponibile pe aceste rute cu plecare la finele lunii decembrie si intoarcere pe 3 sau 4 ianuarie 2010. Ierarhia include si informatii colectate de catre DailyBusiness.ro de la linii aeriene low-cost.

Tarifele prezentate sunt pentru bilete dus-intors cu toate taxele incluse, achizitionate de catre un adult. Plecarea se face din Bucuresti.

Bucuresti – Viena

In prezent, din biletele disponibile spre vanzare la liniile aeriene traditionale, cea mai ieftina optiune este cu Austrian Airlines, la 277 euro cu taxele incluse, in perioada 30 decembrie – 3 ianuarie 2010.

Daca doriti sa plecati spre aceasta destinatie pe 29 decembrie cu intoarcere tot pe 3 ianuarie, mai sunt disponibile bilete mai ieftine, la 188 euro, tot cu Austrian Airlines.

In cadrul ofertei low-cost, spre Viena puteti zbura din Bucuresti si cu Blue Air. Pentru perioada 30 decembrie – 3 ianuarie 2010, costul unui bilet dus-intors se ridica la 104 euro. In perioada 29 decembrie – 3 ianuarie 2010 biletul este la 99 euro, conform companiei Blue Air.

Bucuresti – Sofia

In perioada 29 decembrie – 4 ianuarie, linie aeriana traditionala Bulgaria Air ofera bilet dus-intors la 163 euro.

In schimb, cu plecare pe 29 decembrie si retur pe 3 ianuarie, cel mai ieftin bilet disponibil pe aceasta destinatie se poate achizitiona prin Austrian Airlines, la 312 euro.

Bucuresti – Cairo

Catre Cairo, preturile sunt mai ridicate, spun oficialii site-urilor agregatoare de oferte. Astfel, cea mai ieftina oferta este cu Alitalia, cu 602 euro, plecare de pe 30 decembrie si intoarcere pe 3 ianuarie. Low-cost-urile nu au zboruri din Romania in aceasta directie.

Alte orase cautate de romani in perioada sarbatorilor sunt Milano, Atena sau Barcelona. Pentru Milano, tarifele incep cu 187 euro/persoana, cu plecare pe 30 decembrie si intoarcere pe 3 ianuarie, cu AlItalia.

Preturile cele mai mici catre Atena, in aceeasi perioada, sunt de 205 euro/persoana, zburand cu linia aeriana Olympic Air.

Catre Barcelona, in perioada 30 decembrie – 4 ianuarie 2010 puteti zbura cu low-cost-ul Wizz Air, la pretul de 230 euro, conform site-ului companiei aeriene. In aceeasi perioada, cu low-costul German Wings pretul unui bilet este de 249 euro.

Spre aceeasi destinatie este insa mai ieftin cu linia aeriana low-cost spaniola Vueling Airlines, care in perioada 30 decembrie – 3 ianuarie taxeaza 180 de euro/bilet.