- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Cele mai scumpe camere de hotel din lume

24 Jan, 11:05 • Redactia DailyBusiness
O lista cu cele mai scumpe camere de hotel din lume, pentru care tariful porneste de la 4.900 de dolari si ajunge chiar la 65.000 de dolari a realizat Yahoo Travel pentru turistii care au gusturi mai extravagante.
Cele mai scumpe camere de hotel din lume

Pentru care dintre camerele de jos ai fi dispus sa platesti?

65.000 de dolari/noapte. Royal Penthouse Suite, President Wilson Hotel din Geneva (Elvetia). Este o camera de 1.679 metri patrati, cu vedere spre lacul Geneva.

Potrivit site-ului citat, aceasta camera ar fi printre cele mai sigure din lume, avand posibilitatea sa-i urmaresti pe ceilalti musafiri ai hotelului printr-un sistem TV cu circuit inchis.

45.000 de dolari/noapte. Royal Villa, Grand Resort Lagonissi, Atena (Grecia). Pe langa cei 418 mp si vederea spre Marea Egee, ai la dispozitie mai multe seminee, o piscina interioara si una exterioara.

De asemenea, hotelul iti pune la dispozitie un antrenor personal pentru exercitii fizice, un cosmetician pentru tratamente spa, un majordom si un sofer de limuzina.

30.000 de dolari/noapte. Hugh Hefner Sky Villa, Palms Casino&Resort, Las Vegas (SUA). Printre facilitatile camerei se numara un pat rotativ, vedere spre The Strip (bulevardul principal al orasului) , un loc special amenajat pentru bronzat si o piscina Playboy.

Spatiul nu este detinut de Hugh Hefner, proprietarul revistei Playboy, dar a fost amenajata pornind de la stilul de viata promovat de publicatia respectiva.

40.000 de dolari/noapte. Ty Warner Penthouse, Hotelul Four Seasons, New York (SUA).

Cei care isi permit un astfel de apartament se pot bucura de o vedere ampla asupra Manhattan-ului si de cele 9 camere incorporate. Si aici, hotelul iti pune la dispozitie un majordom, un terapeut si un sofer personal.

25.000 de dolari/noapte. Presidential Suite, Hotelul Ritz-Carlton, Tokyo (Japonia). De ce te-ai caza aici? Pentru doua peisaje deosebite: Muntele Fiji si cartierul Roppongi Hills.

22.900 de dolari/noapte. The Royal Suite, Hotelul Burj Al Arab, Dubai.

Localizat la etajul 25, acest apartament cu doua dormitoare este o definite a luxului si extravagantei, potrivit Yahoo Travel. Daca te cazezi in acest apartament ai acces la un lift privat, o mica sala de cinema si o biblioteca.

19.000 de dolari/noapte. Imperial Suite, Park Hyatt Vendome, Paris (Franta). Cei 76 mp pe care ii ai la dispozitie inglobeaza o baie in stil spa, un living spatios, un birou si o camera pentru servit cina, potrivit sursei mentionate.

4.900 de dolari/noapte. Ambassador’s Bure, Wakaya Club&Spa, Fiji.

Acest complex turistic privat este alcatuit din 10 casute, amplasate in apropiere de plaja, dintre care Ambassador este cea mai mare (418 mp). Printre facilitati: propriul tau spa, o piscina, hamac si acces privat spre Oceanul Pacific.