- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

CFR Calatori a vandut in Vinerea Mare cu 45% mai multe legitimatii de calatorie

22 Apr, 14:53 • Redactia DailyBusiness
CFR Calatori a vandut in Vinerea Pastelui (17 aprilie) 72.276 legitimatii la trenurile cu regim de rezervare, insemnand o crestere cu circa 45% fata de zilele obisnuite de weekend, au declarat reprezentantii CFR.
CFR Calatori a vandut in Vinerea Mare cu 45% mai multe legitimatii de calatorie

CFR Calatori a vandut in perioada Sarbatorilor Pascale circa 655.000 de legitimatii de calatorie, iar cele mai solicitate rute au fost spre Iasi, Suceava, Cluj, Brasov, Timisoara, Craiova si Pitesti, relateaza NewsIn.

Potrivit acestora, in perioada 15-21 aprilie, s-au vandut un numar de aproximativ 655.000 legitimatii de calatorie, din care 367.000 la trenurile cu regim de rezervare (intercity, rapid, accelerat), iar restul la trenurile personale.

De asemenea, cele mai solicitate rute in cele 5 zile au fost Bucuresti-Iasi, Bucuresti-Suceava, Bucuresti-Brasov, Iasi-Cluj-Timisoara, Bucuresti-Craiova, Bucuresti-Pitesti.

CFR Calatori a introdus, pe perioada sarbatorilor de Paste, 20 de trenuri suplimentare pe rutele cele mai solicitate, respectiv Vatra Dornei, Iasi, Suceava, Bacau, Cluj Napoca, Brasov, Craiova, Lupeni si Marasesti.

Totodata, in perioada mai sus mentionata, compania a suplimentat cu un numar de peste 40 de vagoane unele trenuri de calatori, care au circulat cu plecare din Bucuresti Nord si retur pe relatiile Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Brasov, Oradea, Cluj Napoca, Deva, Targu Mures, Sighetu Marmatiei, Suceava, Piatra Neamt, Bacau, Iasi, Galati, Constanta.