- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

CFR: Cursele suplimentare din perioada summit-ului NATO vor fi profitabile

27 Mar, 12:45 • Redactia DailyBusiness
Cele 3 curse suplimentare introduse de compania CFR Calatori in perioada 28 martie - 6 aprilie, ca urmare a summit-ului NATO (2-4 aprilie) vor fi profitabile, a declarat, pentru DailyBusiness, Alexandru Noaptes, directorul companiei.
CFR: Cursele suplimentare din perioada summit-ului NATO vor fi profitabile

Noaptes nu a putut estima cati pasageri vor fi transportati de cursele suplimentare, insa a precizat ca acestea au fost introduse in urma unor solicitari primite. Seful CFR Calatori a mentionat ca veniturile vor depasi costurile necesare suplimentarii curselor.

CFR Calatori a anuntat ca, pentru preluarea traficului sporit, in perioada corespunzatoare desfasurarii summit-ului NATO in Bucuresti (28 martie – 6 aprilie), vor circula zilnic urmatoarele garnituri suplimentare: trenurile rapide R 797 si R 798 (Bucuresti Nord – Craiova si retur), R 11903 si R 11906 (Bucuresti Nord – Brasov si retur) si personalele P 9333 si P 9334 (Bucuresti Nord – Rosiori Nord si retur).

De asemenea, vor fi suplimentate cu vagoane trenurile aflate in circulatie, care asigura legatura Bucurestiului cu principalele destinatii din tara.