- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Cinci destinatii pentru un bronz deosebit in vara 2011

23 Jan, 13:20 • Redactia DailyBusiness
Plaja Senur din Bali si Las Abao Beach din Curacao sunt printre destinatiile de top pe care site-ul american de turism Smarter Travel ti le recomanda pentru o vacanta de vara speciala. Printre atractii: nisipuri roz, snorkeling si rezervatii marine.
Cinci destinatii pentru un bronz deosebit in vara 2011

1. Plaja Anse Lazio, Seychelles.

Localizata pe insula Praslin, a doua cea mai mare insula din arhipelagul Seychelles, Anse Lazio este o oaza ascunsa, cu nisip alb si apa turcoaz.

Reciful de corali asigura locul perfect pentru snorkeling (scufundare la suprafata apei pentru descoperirea faunei si florei submarine) si inot.

2. Plaja Senur, Bali. Bali este o insula din Indonezia, localizata intre insulele Java Sumatra si Lombok, cunoscuta ca fiind Insula Zeilor. Potrivit Smarter travel, plaja Senur combina cultura si traditionalismul satelor locale cu ambianta si dinamismul specifice unei destinatii turistice. Aici, apa oceanului ajunge si la 32 grade celsius.

3. Plaja Hahei. Noua Zeelanda. Plaja Hahei este localizata pe coasta de est a peninsulei Coromandel, iar micul sau oras serveste drept poarta catre rezervatia marina Whanganui-A-Hei (Cathedral Cove).

Daca nu te atrag restaurantele, magazinele de cadouri si galeriile de arta, atunci te poti relaxa pe nisipul rozaliu sau in izvoarele de apa termala din apropierea plajei Hot Water.

4. Plaja Ka ‘anapali, Hawaii. Localizata la capatul insulei Maui, aceasta statiune iti ofera locuri de cazare chiar pe plaja lunga de 1,6 km. Poti sta toata ziua la plaja, poti practica snorkeling sau admira balenele.

5. Plaja Cas Abao, Curacao. Localizata in partea de nord-est a insulei Curacao, in sudul Marii Caraibelor, apa cristalina de aici este potrivita pentru sporturi nautice. Te poti relaxa la un masaj pe plaja sau te poti distra luand lectii de salsa gratuite.

Citeste articolul integral aici.