Turism

Curse Blue Air spre Verona la 1 euro

20 Mar, 13:30 • Redactia DailyBusiness
Blue Air pune in vanzare, incepand cu 20 martie 2007, un numar limitat de bilete la pretul de 1 euro plus taxe de aeroport pentru ruta Bucuresti - Arad - Verona si retur pentru toata perioada de vara (29 martie - 27 octombrie 2007).
Curse Blue Air spre Verona la 1 euro

Taxele de aeroport variaza intre 70 si 90 de euro in functie de destinatie.

„Numarul biletelor puse in vanzare la acest pret este confidential „, a declarat Florentina Ivan, Marketing Director al Blue Air, adaugand ca „acest tarif este valabil pentru un numar limitat de bilete pentru toate cursele companiei o data cu trecerea la programul de vara sau la cel de iarna; acest lucru face parte din politica noastra”.

„Verona a fost introdusa mai tarziu in programul de vara ca urmare a unor intarzieri in renegocierea cursei”, a precizat Florentina Ivan.

Ruta Bucuresti – Arad – Verona si retur va fi operata de doua ori pe saptamana, in zilele de joi si duminica, iar din 3 iunie de trei ori pe saptamana, in zilele de marti, joi si duminica.

In perioada 10 mai – 31 iulie 2007, Blue Air va opera pe Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni), ca urmare a inchiderii Aeroportului International Aurel Vlaicu (Baneasa) pentru lucrari de intretinere.