- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Delta Air Lines va relua cursele din Bucuresti catre New York din 2009

12 Nov, 13:41 • Redactia DailyBusiness
Delta Air Lines va relua, incepand cu data de 2 iunie 2009, cursele directe dintre Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul John F. Kennedy (JFK) din New York, a anuntat miercuri compania.
Delta Air Lines va relua cursele din Bucuresti catre New York din 2009

Compania aeriana a anuntat in vara acestui an ca va anula zborurile din Bucuresti catre New York incepand cu toamna 2008. Aceasta era a doua anulare a cursei, dupa ce Delta Air Lines, intrata pe piata locala in anii ’70, a anuntat retragerea in 1998.

Zborurile vor opera de 4 ori pe saptamana, iar pasagerii care calatoresc din Bucuresti vor beneficia de mai mult de 40 de conexiuni prin hub-ul JFK pe care Delta il are in New York, Cleveland, Chicago, San Francisco, Miami, Washington DC, Boston, Orlando si Atlanta, relateaza NewsIn.

„Zborul direct va servi la cresterea relatiilor comerciale dintre Romania si Statele Unite. Mai mult, acest serviciu va fi important pentru transportatorii si expeditorii de marfa, care trimit marfuri pe intreg teritoriul Statelor Unite”, a declarat Frank Jahangir,
vicepresedintele Delta de Vanzari pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Intre Bucuresti si New York-JFK, Delta va opera folosind o aeronava Boeing 767-300ER cu o capacitate de pana la 217 pasageri cu 36 de locuri la BusinessElite, clasa business premiata a Delta.

Acest anunt face parte dintr-o extindere majora la nivel global anuntata miercuri de catre compania Delta.

Delta Air Lines ofera servicii catre mai mult de 376 destinatii din 66 de tari din intreaga lume si deserveste mai mult de 170 de milioane de pasageri in fiecare an.