Turism

Destinatii turistice pe care trebuie sa le vizitezi in Anul Caprei de lemn

23 Feb, 14:19 • Redactia DailyBusiness
Noul An Chinezesc sau "Sarbatoarea Primaverii" se sarbatoreste cu artificii si vesminte rosii in China si incepe sa atraga atentia romanilor incantati de efectele pe care le are schimbarea principalului animal protector asupra vietii lor.
Destinatii turistice pe care trebuie sa le vizitezi in Anul Caprei de lemn

Anul Caprei Verzi de Lemn sau Anul Oii incepe pe data de 19 februarie, cand este Luna Noua si vom fi sub guvernarea ei pana pe 7 februarie 2016. 

Anul Nou Chinezesc a pregatit pentru fiecare semn zodiacal multe schimbari pozitive. Persoanele active isi vor indeplini dorintele de a calatori in locuri neasteptate, iar ambitia si perseverenta vor sta la baza reusitelor lor din acest an. Energia pe care o transmite Capra este de bun augur pentru toate zodiile, iar in acest an initiativele dificile nu vor fi abandonate.

Anul Caprei aduce stabilitate si o buna organizare, motiv pentru care Paralela 45 va propune o serie de destinatii deosebite pe care este recomandat sa le vizitati in acest an. Dorinta de schimbare si de noutate ii face pe romani sa aleaga vacante inedite, locuri exotice pe care nu s-ar fi gandit sa le viziteze si care ii vor imbogatii spiritual, prin intermediul carora vor intra in contact cu magia zodiacului chinezesc.

[b]Intre modernitate dusa la extrem si traditionalismul chinezesc[/b] 

Porneste in calatorie intr-o lume spirituala printr-un circuit chinezesc, pasind din orasul extremelor, Beijing, unde vei descoperi mormantul lui Mao, pana in cel mai mare port din lume, Shanghai supranumit si „Regina Orientului”. 
Orasul este incarcat de istorie, cultura, locuri senzationale de luat masa si de facut cumparaturi.
 In 9 zile, durata circuitului si cu 1090 euro vei surprinde cultura antica chinezeasca iar in acelasi timp vei reusi sa intri in contact cu orasele fabuloase ale Chinei, cea mai mare consumatoare de produse de lux din intreaga lume.

[b]Localnici calmi si zambitori, resorturi de lux si cele mai frumoase plaje din lume[/b]

Pentru ca Anul Caprei de Lemn sa produca schimbari pozitive pe toate planurile trebuie sa vizitezi una din cele mai cunoscute zone insulare din lume, Chiang Mai si Thailanda. Un adevarat mozaic cultural si o cultura straveche indigena te va fascina prin ritualuri si ceremonii mistice. Ai 12 zile la dispozitie si necesita 945 de euro pentru a a descoperi traditia, cultura si misterul Thailandei de Nord. 

De-a lungul traseului vei putea vizita cele 300 de temple care sunt pozitionate in zona. Plecarea este din Bangkok, continua cu Ayuthaya, Lopburi, Lapmang, Payao, Chiang Rai si se ajunge sa se viziteze minunatul Triunghi de Aur. Calatoria iti va asalta simturile cu gusturi, culori si mirosuri.

[b]Orasul 30% chinezesc si 70% londonez[/b]

Pentru a vizita o singura tara cu doua sisteme diferite, China este perfecta. Insa vei descoperi si cel mai controversat oras din lume, Hong Kong-ul, care nu doar o sa te fascineze dar o sa ai impresia ca ai initiat un proiect in orasul paradoxurilor. 

O metropola creionata de zgarie nori si imprejmuita de munti de un verde puternic. Circuitul de 14 zile la pretul de 1790 euro traverseaza hot spot-urile din China, iti ofera sa degusti cultura din Beijing, Shanghai, Guilin, Yanghuo site premiaza la sfarsit cu cel mai fascinant oras, Hong Kong.

[b]Marele Zid Chinezesc, sau cum cobori pe tobogan de pe Mutianyu ca parte a descoperirii Chinei Vechi[/b]

Pentru traditionalisti, exista un circuit care surprinde China Clasica, ce abunda in energia Yin care simbolizeaza liniste, tihna, stabilitate si buna-organizare: 9 zile pline de mister, cultura si informatii. 

Vei avea ocazia sa vizitezi cea mai mare constructie realizata de oameni, Marele Zid Chinezesc, sau zidul care se observa de pe Luna, dar si unul dintre cele mai mari morminte din lume, Soldatii de teracota, monument comparat de multe ori cu piramidele din Egipt. Iar cel mai mare zgarie-nori din China te asteapta sa il vizitezi in Shanghai. Costul intregii calatorii este de 1149 de euro.