- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Doar 100 de euro pentru vacanța de Revelion! Este posibil în acest oraș din Europa!

09 Dec, 21:41 • Fundeanu Madalina
Orașul din Europa unde vacanța de Revelion costă doar 100 de euro! Se poate ajunge în acest oraș şi cu trenul din România, iar preţurile sunt accesibile pentru întreaga familie.
Doar 100 de euro pentru vacanța de Revelion! Este posibil în acest oraș din Europa!

Veşti excelente pentru cei care încă mai sunt în căutare de destinații turistice pentru vacanţa de Revelion! Se poate ajunge în acest oraș chiar şi cu trenul din România, iar preţurile sunt accesibile pentru întreaga familie, conform Antena 3 CNN.

Orașul din Europa unde vacanța de Revelion costă doar 100 de euro!

Sfârşitul de an este din ce în ce mai aproape, iar ofertele de vacanță vin cu idei accesibile pentru toate gusturile și buzunarele.

Prin urmare, dacă încă sunteți în căutarea unei destinații turistice spectaculoase, orașul Cracovia din Polonia este o variantă minunată, unde vă puteți distra pe cinste, chiar dacă nu aveți un buget mare.

Cracovia, este unul dintre cele mai mari orașe europene care oferă o atmosferă relaxantă și liniștită, mai ales la trecerea dintre ani.

Te-ar mai putea interesa și: Ofertă de lux la hotelul lui Gică Hagi pentru Revelion! Cât costă două nopți de cazare?

Revelion în Cracovia
Revelion în Cracovia

Situat pe râul Vistula, în sudul Poloniei, Cracovia este al doilea oraș ca mărime din această țară, şi care de-a lungul timpului a devenit atractiv pentru mulți turiști, mai ales că ofertele pentru masă şi cazare sunt atent alcătuite pentru toate bugetele.

Spre exemplu, dacă alegeți să luați trenul din România spre Cracovia trebuie să scoateți din buzunar aproximativ 600 de lei de persoană. Pentru varianta cu mașina personală mai adaugați şi răbdare pentru că un drum dus va fi de 8 ore.

În Cracovia există o mulțime de obiective turistice extrem de importante, dar mai ales, vei avea parte de o petrecere pe cinste în noaptea de Revelion. În luna decembrie, orașul este acoperit de zăpadă și totul este decorat pentru sărbători, scriu cei de la fanatik.ro.

De asemenea, bucătăria poloneză este una diversificată și delicioasă și puteți savura o mulțime de preparate, precum musacau, pierogi sau barszcz. Prețurile sunt extrem de accesibile la mâncare, iar pentru noaptea de Anul Nou puteți găsi meniuri începând de la 300 sau 400 de zloți, ceea ce înseamnă în jur 70 sau 90 de euro.

În ceea ce privește cazarea, veți plăti în jur de 40 euro pe noapte pentru un hotel de trei stele sau 30 de euro pentru câteva nopți petrecute într-un apartament.

Vezi și: Ofertele avantajoase de Crăciun și Revelion se găsesc pe litoral! Cât vor plăti românii pentru un sejur în aceste perioade