- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

easyJet si Ryanair vor sa profite de criza pentru a castiga cota de piata

15 Oct, 12:15 • Redactia DailyBusiness
Companiile aeriene easyJet si Ryanair, primele 2 linii aeriene low-cost din Europa, sustin ca vor profita de actuala criza economica pentru a-si consolida pozitia si mari cota de piata, informeaza presa internationala.
easyJet si Ryanair vor sa profite de criza pentru a castiga cota de piata

„Este clar ca in prezent castigam cota de piata de la competitorii nostri. Intr-o lume unde in ziare poti vedea numai articole despre criza economica, se poate sesiza ca easyJet se descurca incredibil de bine”, a declarat Andy Harrison, director executiv al easyJet.

De altfel, singurele companii low-cost din Europa care vor mai exista in urmatorii 10 ani vor fi easyJet si Ryanair, sustin reprezentantii Ryanair.

„Vor fi mai putini jucatori pe piata si aceasta se reflecta din ceea ce se intampla momentan in piata. Industria se schimba si vor fi oportunitati enorme pentru cei care vor rezista”, a spus anterior Howard Millar, director financiar al Ryanair.

Ca urmare a crizei finanicare, operatorii low-cost vor avea de castigat deoarece pasagerii care vor incepe sa economiseasca bani, astfel ca vor recurge la low-cost.