- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Eturia vrea sa vanda in 6 luni pachete turistice de 80.000 euro in Costa Rica

22 Aug, 00:01 • Redactia DailyBusiness
Agentia de turism tailor made (pachete turistice personalizate-n.r.) Eturia vizeaza sa vanda pachete turistice de 80.000 euro in Costa Rica in primele 6 luni de la lansarea acestei destinatii, au spus reprezentantii companiei.
Eturia vrea sa vanda in 6 luni pachete turistice de 80.000 euro in Costa Rica

„In primele 6 luni ale anului am inregistrat vanzari de peste 400.000 euro, ceea ce ne face sa ne mentinem estimarile de 1 mil. euro pe intreg anul”, a spus, anterior, Sorin Stoica, directorul general Eturia si fostul proprietar al lantului de distributie GSM Dasimpex. Stoica a vandut in 2007 lantul de magazine fondului de investitii spaniol GED, care l-a rebranduit in Fonomat.

Eturia promoveaza destinatii mai putin cunoscute pe piata romaneasca, dupa Costa Rica, urmand sa introduca si destinatii ca Aruba din Caraibe sau Botswana din Africa.

„In Costa Rica sunt peste 110 vulcani din care 9 activi, jungle, paduri tropicale, delta, plaje cu nisip, paduri de mangrove”, a declarat Sorin Stoica.

„Se pot practica diverse sporturi si activitati ca rafting, calarie pe plaja sau in padurea tropicala, tiroliana, plimbari pe poduri suspendate in jungle si bineinteles o multime de sporturi nautice. Costa Rica este considerata una din cele mai bune destinatii ecoturistice din lume”, a mai spus Stoica.

Un sejur clasic de 7 zile la plaja la un hotel de 4 stele costa circa 600 de euro, la care se adauga costul biletului de avion, intre 1.000 si 1.300 euro in functie de perioada din an in care se calatoreste.