- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Eximtur: Vedem o accelerare a vanzarilor de pachete turistice achitate cu tichete de vacanta

02 Jul, 16:09 • Redactia DailyBusiness
Agentia de turism Eximtur a inregistrat o accelerare a vanzarilor de pachete turistice platite cu tichete de vacanta, in ultimele doua saptamani din luna iunie incasand 40.000 de euro, de doua ori mai mult comparativ cu perioada 15 mai-15 iunie, prima luna in care s-au putut face astfel de plati in cadrul agentiei.
Eximtur: Vedem o accelerare a vanzarilor de pachete turistice achitate cu tichete de vacanta

„Din informatiile obtinute de la unul dintre partenerii nostri, emitator de tichete de vacanta, pana in prezent doar acesta a incheiat contracte de emitere de tichete de vacanta in valoare de aproximativ 1 milion de euro”, a spus Lucia Morariu, director general Eximtur.

„Ne asteptam ca in perioada urmatoare numarul turistilor care vor solicita plata cu tichete de vacanta a pachetelor de servicii turistice interne sa creasca exponential”, a completat Morariu.

Eximtur este o agentie de turism turoperatoare, infiintata in anul 1993, cu sediul central in Cluj Napoca, avand 12 agentii proprii in Arad, Baia Mare, Bucuresti, Cluj Napoca, Oradea, Sibiu, Suceava si Timisoara si 2 sedii administrative la Cluj Napoca si Timisoara.

In anul 2008, compania a avut o cifra de afaceri de 40,5 milioane euro.