- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Germanwings si Clickair isi trimit clienti una alteia pe Internet

13 May, 11:38 • Redactia DailyBusiness
Companiile aeriene Germanwings si Clickair au semnat un parteneriat pentru a-si largi oferta prin intermediul Internetului. Clientii pot gasi pe site-urile fiecarei companii ofertele de zbor ale celeilalte, in cazul in care destinatia dorita nu se afla in portofoliul liniei aeriene accesate initial, pe rutele dintre Germania si orasul spaniol Barcelona.
Germanwings si Clickair isi trimit clienti una alteia pe Internet

Pasagerii pot zbora catre Barcelona din Frankfurt, Munchen, Berlin-Tegel, prin intermediul Clickair sau din Koln-Bonn si Stuttgart, prin intermediul Germanwings.

Clientul va fi transferat in functie de optiunea de zbor catre pagina web a partenerului, de unde isi va putea achizitiona biletul electronic, au declarat reprezentantii companiei.

Termenii in care s-a realizat contractul sunt confidentiali.

In anul 2007, linia aeriana europeana low-cost Germanwings a transportat 8 milioane de pasageri. Linia aeriana opereaza zboruri catre peste 69 de destinatii din Europa, de pe 5 aeroporturi germane: Koln/Bonn, Stuttgart, Berlin Schonefeld, Hamburg si Dortmund.

Clickair si-a inceput activitatea la 1 octombrie 2006 fiind una dintre cele mai tinere linii aeriene low-cost din Europa. Clickair a fost infiintata de compania Iberia impreuna cu alti patru parteneri si opereaza pe rutele Iberia. Compania dispune de o flota de 26 de Airbusuri A320.