Turism

Golden Tulip vizeaza Brasovul si Sibiul pentru noi hoteluri in Romania

22 Feb, 00:01 • Redactia DailyBusiness
Grupul hotelier Golden Tulip Hospitality vizeaza in special zonele Brasov si Sibiu pentru deschiderea de noi hoteluri in regim de franciza anul acesta.
Golden Tulip vizeaza Brasovul si Sibiul pentru noi hoteluri in Romania

Grupul intentioneaza sa deschida cel putin patru hoteluri sub marca proprie anul acesta.

„Printre locatiile vizate de noi se afla zonele Brasov si Sibiu”, a declarat Paul Marasoiu, directorul companiei pentru Romania, Bulgaria si Moldova.

Ultimul hotel deschis in Romania este Tulip Inn Sunny Hill, al cincilea hotel din Romania care poarta brandul Tulip Inn, lansat in Cluj in luna decembrie, cu o investitie de 5 mil.euro. In viitor, in hotel se vor mai deschide alte 50 de camere, investitie estimata la 3,9 milioane de euro.

Pentru atribuirea francizei, lantul Golden Tulip tine cont de o serie de criterii, cum ar fi aceea ca hotelul sa aiba minimum 70 de camere, sa aiba standarde de 4/3 stele si sa aiba servicii la standarde europene. De asemenea, o alta cerinta este ca hotelul sa includa o sala de conferinta.

In Europa de est, portofoliul Golden Tulip este alcatuit din 11 hoteluri, care, impreuna, au peste 1.350 de camere. In afara de Romania, grupul mai opereaza hoteluri in Bulgaria, Cehia, Ungaria, Croatia si Armenia.