- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Grupul Marriott ar putea deschide 3 noi hoteluri in Romania, in 3 ani

23 Apr, 16:33 • Redactia DailyBusiness
Grupul Marriott negociaza cu dezvoltatori din Romania constructia a trei noi hoteluri care vor purta cel mai probabil marcile Marriott, Courtyard si Renaissance, a spus Kurt Strohmayer, directorul general Marriott Bucuresti.
Grupul Marriott ar putea deschide 3 noi hoteluri in Romania, in 3 ani

„Chiar maine zbor catre Cluj si Timisoara sa discut cu cei de acolo. Inca nu putem spune cu certitidine ce branduri vor avea viitoarele hoteluri sau in ce orase vor fi amplasate, pentru ca nu s-a hotarat nimic”, a spus Strohmayer.

„In trei ani vom avea inca trei hoteluri in Romania”, a adaugat Strohmayer.

In prezent, compania este in negocieri pentru constructia de hoteluri in Bucuresti, Timisoara si Cluj, iar daca discutiile vor avea succes, in Bucuresti va fi construit un hotel Renaissance, in Cluj – unul Courtyard, iar in Timisoara – un Marriott.

Investitiile se vor situa intre 75.000 si 200.000 euro pe camera, in functie de clasificarea hotelului.

Courtyard va fi destinat oraselor secundare din Romania, unde potrivit lui Strohmayer cererea este din ce in ce mai mare, ca urmare a lansarii mai multor curse aeriene externe directe din aceste orase.

De asemenea, reprezentantul Marriott a mai explicat ca si brandul Ritz Carlton, cel mai exclusiv al marcii, ar putea intra in Bucuresti, in conditiile in care este gasita o amplasare foarte buna.