- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Happy Tour lanseaza \”Magazinul Vacantelor Happy\” (P)

04 May, 12:52 • Redactia DailyBusiness
Sub sloganul "Calatoreste cu zambetul pe buze" , Happy Tour inaugureaza in data de 3 mai 2010 primul travel shop din Bucuresti aflat in Calea Mosilor, colt cu str. Popa Petre, dupa ce in luna decembrie a anului 2009, cea mai mare companie de turism din Romania a inchiriat 1.160 mp de spatii de birouri in cladirea Metropolis Center din Bucuresti, pozitionandu-se astfel si mai aproape de zona Corporate Travel Management.
Happy Tour lanseaza \Magazinul Vacantelor Happy\ (P)

Designul modern si atragator, completat de o echipa de consultanti profesionisti si mai ales diversitatea produselor, pastreaza astfel ridicate standardele de calitate specifice Happy Tour.

„Am deschis si am investit suflet in acest travel shop pentru ca dorinta noastra este aceea ca toti cei care ne viziteaza sa se simta cu adevarat bine alaturi de familia Happy Tour. De aceea veghem asupra confortului clientilor nostri 24h/24h, 7 zile din 7 oriunde s-ar afla”, potrivit vicepresedintelui executiv, Javier Garcia del Valle.

Happy Tour a fost infiintata in 1996 si a fost achizitionata in 2007 de fondul de investitii spaniol GED, ca parte a investitiilor sale strategice in Romania. Din 1996 si pana in prezent, GED a investit in Romania peste 100 milioane Euro, in 18 companii.

In afara de Happy Tour, in Romania, portofoliul GED include, printre altele, Fonomat (lant de retail GSM), Diamedix, Total EnergyBusiness, Romanian Real Estate Partners si Rosegur.