- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Hotelul Radisson SAS din Bucuresti a devenit Radisson Blu

26 Oct, 16:13 • Redactia DailyBusiness
Hotelul Radisson SAS din Bucuresti a devenit Radisson Blu, incepand din aceasta saptamana, aliniindu-se astfel celorlalte peste 150 de hoteluri Radisson din regiunea Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA) care au adoptat sau urmeaza sa adopte noua denumire, conform strategiei globale a grupului Rezidor.
Hotelul Radisson SAS din Bucuresti a devenit Radisson Blu

Schimbarea consta in inlocuirea particulei SAS din denumire si se aplica hotelurilor Radisson SAS din regiunea (EMEA) operate de Rezidor si anterior integrate in grupul SAS, divizia hoteliera a companiei aeriene scandinave SAS.

Ca urmare a separarii de grupul SAS, Rezidor a decis in luna februarie a acestui an schimbarea particulei SAS din denumirea principalului sau brand hotelier, Radisson SAS. Toate hotelurile Radisson SAS din zona EMEA isi vor schimba denumirea si logo-ul pana in 2010, in cadrul unui proces care se desfasoara treptat, pentru a nu perturba in nici un fel activitatea curenta.

Primul hotel din reteaua Radisson care a adoptat noua denumire a fost hotelul Radisson Blu din perimetrul aeroportului din Zurich, in luna februarie a acestui an.

Hotelul Radisson SAS din Bucuresti a fost inaugurat pe 18 septembrie 2008 si dispune de 424 de camere, dintre care 301 de camere standard, 74 de camere din clasa business, 10 camere pentru persoane cu dizabilitati si 39 de apartamente.

Hotelul Radisson Blu din Bucuresti pune la dispozitia oaspetilor 4 restaurante si 3 baruri, un centru de conferinte de 1.500 mp, un centru de fitness de peste 2.600 mp, o piscine acoperita si o curte interioara cu piscina incalzita, un jacuzzi exterior pentru 50 de persoane.