- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Hotelul Venezia din Bucuresti, intr-un top al celor mai bune hoteluri din Europa de Est, cu tarife sub 30 de lire sterline

23 Sep, 18:01 • Redactia DailyBusiness
Printre cele mai populare hoteluri din Europa de Est, unde preturile unei nopti de cazare sunt mai mici de 30 de lire sterline, se numara si Venezia din Bucuresti, scrie TravelDailyNews.com.
Hotelul Venezia din Bucuresti, intr-un top al celor mai bune hoteluri din Europa de Est, cu tarife sub 30 de lire sterline

Astfel, „de la Tallinn la Bucuresti si de la Sankt Petersburg la Sofia, turistii pot descoperi farmecul Europei de Est in timpul sederii in hoteluri excelente la preturi imbatabile”, scrie site-ul citat.

Topul este facut de site-ul www.trivago.co.uk care compara preturi.

1. Hotel Hanza (Riga, Letonia) – Acest elegant hotel din centrul orasului Riga a fost construit initial in 1901 si are 80 de camere. Locatia avantajoasa a hotelului le permite turistilor sa aiba acces rapid la multe monumente istorice si culturale din oras.

2. Hotel Hermitage (Tallinn, Estonia) poate fi gasit in inima orasului vechi din Tallinn. Acest hotel de trei stele si imprejurimile sale naturale sunt un punct de plecare perfect pentru explorarea orasului: Cladirea Parlamentului este doar la cateva „minute de mers pe jos”.

3. Hotel Tilto (Vilnius, Lituania). Situat aproape de Bulevardul Gedimino hotelul combina mobilierul modern si elemente rustice, precum peretii din caramida, pentru a crea o atmosfera calda si primitoare.

4. Hotel Venezia (Bucuresti, Romania). Cladirea, situata in centrul Bucurestiului, a fost ridicata in anul 1928 si are 49 de camere. Unitatea de patru stele se afla in apropierea Palatului Parlamentului si a bulevardului Calea Victoria.

5. Hotelul Vega (Sofia, Bulgaria). La intrarea hotelului de patru stele, oaspetii sunt intampinati de un hol mare si luminos. Mobilierul din piele, culorile stralucitoare si decorul foarte atent selectionat, precum fotografiile alb-negru de pe pereti, dau hotelului un aer sofisticat, de lux.

Topul este completat de urmatoarele locatii: 5th Corner Hotel (Saint Petersburg, Rusia), Hotel Bristol (Budapesta, Ungaria), Falkensteiner Hotel Bratislava (Bratislava, Slovacia), Hotel Haffner (Sopot, Polonia) si Hotel Mons (Ljubljana, Slovenia).