- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Investitie de 32.000 de euro pentru un site de recrutare in turism

11 Jun, 13:58 • elena.olteanu
Compania de resurse umane si training Educo Training si Consultanta a lansat recent un site de recrutare si selectie in turism, jobshoreca.ro, printr-o investitie de 32.000 euro, a declarat, pentru DailyBusiness, Bogdan Manu, project manager jobshoreca.
Investitie de 32.000 de euro pentru un site de recrutare in turism

Suma cuprinde bugetul de administrare si dezvoltare a site-ului si salariile pe 2008, plus investitia initiala.

„Investitia probabil ar fi fost mai mare, insa firma mama Educo Training & Consultanta este o companie de resurse umane si training in turism si lucreaza sub umbreala Stonebow UK, asa ca am avut suportul relatiilor deja dezvoltate in piata”, a afirmat Bogdan Manu.

„Daca luam in considerare veniturile intregii companii, investitia directa si indirecta se va recupera practic intr-un an. Daca vorbim de o amortizare doar din veniturile site-ului, investitia ar fi recuperata in circa 3 ani”, a adaugat Manu.

Jobs Horeca este in parteneriat cu site-urile e-Jobs si BestJobs. Astfel, un anunt aparut pe Jobs Horeca poate fi publicat, la cerere, pe celelalte doua site-uri de recrutare, iar angajatorii vor avea posibilitatea de a primi CV-uri din toate cele 3 baze de date.

Anunturile postate pe site din partea comapaniilor se impart in doua categorii, in functie de asezarea in pagina: cele care apar primele in lista au un tarif de 81 lei pentu o perioada de 30 de zile, iar cele cu o vizibilitate mai redusa sunt gratuite.

De asemenea, CV-urile postate de catre cei care cauta un loc de munca in domeniul turismului au un tarif de 15 lei pentru fiecare CV.

„Intr-o prima etapa, vom invita aproximativ 3.000 de companii de profil sa-si plaseze gratuit anunturile si vom invita. De asemenea, peste 3.000 de candidati cu experienta in turism sa-si inregistreze CV-urile si sa aplice”, a precizat Manu.

Totodata, planurile companiei pentru urmatoarele 3 luni sunt de a avea in baza de date de aproximativ 2.200 de candidati si aproximativ 1.100 de angajatori.

Educo.ro este o companie specializata in sfera serviciilor cu accent pe industria hoteliera, cu o experienta de circa 10 ani in tara si in afara.