Turism

Lasere, lumini si sonorizare de 500.000 euro la eurorevelionul Capitalei

29 Dec, 14:16 • Redactia DailyBusiness
Spectacolul de Revelion, cu artificii, lasere si lumini, organizat de Primaria Capitalei, in Piata Universitatii, a costat aproximativ jumatate de milion de euro, conform oficialilor Primariei.
Lasere, lumini si sonorizare de 500.000 euro la eurorevelionul Capitalei

„Spectacolul de lumini, artificiile, laserele, cat si celelalte detalii tehnice, precum amplasarea celor doua scene sau sonorizarea sunt asigurate de catre firma Stage Expert, iar costurile sunt de aproximativ jumatate de milion de euro”, a spus directorul Centrului de Proiecte Culturale al Primariei Bucuresti ArCub, Mihaela Paun, citata de NewsIn.

Piata Universitatii va fi puternic luminata, in noaptea dintre ani, atat dinspre scena, cat si dinspre Ministerul Agriculturii, Muzeul de Istorie, cladirea Universitatii si Intercontinental, a explicat directorul ArCub.

Aproape de miezul noptii, intre 23.40 si 23.48, va incepe un spectacol de muzica si lumini. „La miezul noptii, dupa discursul prezidential, va fi un spectacol de lumini, lasere, artificii si confetti, care va marca atat trecerea dintre ani, cat si momentul integrarii in UE”, a mai spus Mihaela Paun.