- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Ministerul Turismului are noi atributii: Va aviza programele de formare profesionala din domeniu

26 Aug, 11:52 • Redactia DailyBusiness
Atributiile Ministerului Dezvoltarii regionale si Turismului au fost completate prin indeplinirea rolului de autoritatea nationala responsabila de implementarea programului de definire si promovare al brandului turistic si prin cordarea avizelor tehnice de specialitate pentru programele de formare profesionale din domeniul HoReCa, a anuntat ministerul.
Ministerul Turismului are noi atributii: Va aviza programele de formare profesionala din domeniu

Ca urmare a completarii atributiilor, la nivelul ministerului, a fost infiintata Directia Generala Turistica, care va gestiona domeniul turismului in integralitatea sa (investi?ii, promovare, autorizare, control, privatizare si post-privatizare).

Guvernul Romaniei a aprobat in sedinta din 25 august 2010 Hotararea pentru restructurarea si reorganizarea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, precum si pentru modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 1631/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Totodata, prin acest act au fost restructurate si desfiin?ate 10 posturi aferente cabinetelor secretarilor de stat, posturi care se adauga celor 158 restructurate in luna mai a acestui an.