- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Ministerul Turismului vrea sa finanteze proiecte in Delta Dunarii cu 20 mil. euro

31 Mar, 18:03 • Redactia DailyBusiness
Ministerul Turismului intentioneaza sa finanteze cu circa 20 milioane de euro mai multe proiecte in Delta Dunarii, printre ele numarandu-se 3 miniporturi, amenajarea unei plaje, precum si cateva foisoare de observare panoramica, au declarat, pentru NewsIn, reprezentantii institutiei.
Ministerul Turismului vrea sa finanteze proiecte in Delta Dunarii cu 20 mil. euro

Programul prevede finantarea a 3 porturi turistice in Sfantu Gheorghe, Murighiol si Sarichioi. Ministerul va investi si in amenajarea si modernizarea plajei de la Sulina.

Alte fonduri vor merge catre infiintarea unor centre de informare turistica in mai multe obiective din Delta. In plus, se are in vedere realizarea unui circuit turistic ecumenic ce vizeaza bisericile din judetul Tulcea.

Potrivit reprezentantilor Ministerului Turismului, saptamana viitoare va fi supus atentiei Guvernului un proiect de hotarare privind aprobarea fondurilor necesare acestor planuri.

Elena Udrea, ministrul Turismului, s-a intalnit marti, la Tulcea, cu reprezentantii autoritatilor locale pentru a discuta detalii referitoare la proiectele de mentionate.