- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Ministrul Transporturilor cauta director pentru Tarom prin Financial Times

28 Mar, 17:49 • Redactia DailyBusiness
Anca Boagiu, ministrul Transporturilor si Infrastructurii, a declarat luni ca este posibil sa dea anunt in ziarul Financial Times pentru a gasi un nou director general pentru compania Tarom. In ceea ce priveste salariul viitorul director Tarom, Boagiu a declarat ca ?acesta va fi platit in functie de performante", scrie Romania Libera.
Ministrul Transporturilor cauta director pentru Tarom prin Financial Times

Ministrul Transporturilor a precizat ca noul director Tarom va trebui sa isi asume raspunderea pentru o companie cu bune si cu rele, conform sursei citate.

„Atunci cand preiei o companiei, trebuie sa iti asumi din start si bunele si relele. Cu atat mai mult daca vorbim de restructurarea unei companii, trebuie sa faci iti faci treaba pana la capat. Nu poti fi manager din linia a doua”, a declarat Boagiu facand referire la fostul director Tarom, Ruxandra Brutaru.

La jumatatea acestei luni, Ruxandra Brutaru a demisionat din functia de director general al Tarom din motive personale, legate de nevoia de a sta mai mult timp alaturi de familie, dar si din cauza salariului redus.