- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

My Air, al treilea low-cost care isi anuleaza zborurile in perioada summit-ului

24 Mar, 14:54 • Redactia DailyBusiness
Linia aeriana low-cost My Air va anula toate cursele din perioada summit-ului NATO de la Bucuresti (2-4 aprilie), ceea ce va determina pierderi de cateva mii de euro, au declarat reprezentantii companiei.
My Air, al treilea low-cost care isi anuleaza zborurile in perioada summit-ului

Numarul zborurilor la care linia aeriana va renunta in acest interval de timp se ridica la 28.

Pe langa My Air, alte doua companii aeriene low-cost, Wizz Air si Blue Air, au anuntat anterior ca nu vor opera curse in perioada summit-ului. Intre 2 si 4 aprilie, vor fi afectate 20 de curse ale companiei Wizz Air, din si inspre Romania.

Pasagerii care si-au rezervat bilete la respectivele curse vor fi anuntati individual in legatura cu optiunile pe care le au. „Le vom oferi posibilitatea de a calatori catre destinatiile dorite in alte zile”, a declarat Natasa Kazmer, director de marketing al Wizz Air, citata de NewsIn.

Compania low-cost Blue Air a anulat 30 de curse in perioada 2-4 aprilie, cat va dura summitul NATO. Potrivit lui Gheorghe Racaru, directorul general al Blue Air, compania ar putea inregistra pierderi de zeci de mii de euro in cele trei zile in care Aeroportul Baneasa va fi inchis pentru summit-ul NATO.

„Operatorii aerieni au preferat sa preia aceste costuri suplimentare decat sa creeze haos in privinta transportului
aerian de pasageri. Cele mai mari costuri vor fi cele cu relocarea aeronavelor, pentru ca daca nu se efectueaza zboruri, avioanele nu pot fi tinute pe Aeroportul Baneasa”, a spus Racaru.