Turism

New York se promoveaza in premiera la nivel global ca destinatie turistica

13 Mar, 16:08 • Redactia DailyBusiness
Biroul pentru turism al orasului New York a lansat prima campanie de promovare turistica a orasului la nivel global, ce va debuta in aceasta toamna si se va adresa unui target extins, relateaza presa internationala.
New York se promoveaza in premiera la nivel global ca destinatie turistica

Campania face parte dintr-o strategie ambitioasa de promovare globala, care a debutat anul trecut. Campania are un target extins, fiind vizate mai multe categorii de turisti, astfel ca orasul este prezentat atat prin obiective ca Empire State Building cat si ca o destinatie pentru amatorii de muzica hip-hop.

Aproape 44 de milioane de turisti au vizitat orasul anul trecut, generand venituri de 24 de miliarde de dolari pentru economia locala, si depasind orasele americane Las Vegas, Los Angeles si Washington.

Primarul New York-ului, Michael Bloomberg, a declarat ca spera ca orasul sa atinga 50 de milioane de vizitatori anual pana in 2015.

Biroul pentru turism al orasului are deja filiale in orase precum Dublin, Buenos Aires si Londra, planuind sa deschida birouri in opt orase anul acesta, de la Toronto la Tokyo.