- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Nisipurile \”miscatoare\” din Bulgaria au mai facut o victima de rang inalt din Romania: Deputata Gratiela Gavrilescu, jefuita

06 May, 13:37 • Redactia DailyBusiness
Deputata PNL Gratiela Gavrilescu spune ca, aflata pe litoralul bulgaresc in timpul minivacantei de 1 Mai, a fost victima unui furt si ca, pe langa cei 10.000 de lei care i s-au luat, a fost deposedata si de acte, inclusiv de legitimatia de parlamentar si cartela de vot.
Nisipurile \miscatoare\ din Bulgaria au mai facut o victima de rang inalt din Romania: Deputata Gratiela Gavrilescu, jefuita

Parlamentarul roman ustine ca, in ziua in care constatat ca ii lipsesc 10.000 de lei, vizitase orasul Varna, dar deoarece nu a cumparat nimic de acolo si nu si-a deschis geanta, are impresia ca banii i-au fost furati ori in receptie, ori in camera hotelului din statiunea Nisipurile de Aur, potrivit Realitatea.net.

De asemenea, tot in statiunea Nisipurile de Aur, a fost furata din fata unui hotel masina primarului localitatii Clejani in weekend-ul de 1 Mai. Masina acestuia, un BMW X5, a fost insa gasita intr-o parcare din orasul bulgar iar primarul a fost anuntat sa se prezinte la sediul politiei din Varna pentru a o recupera, conform sursei mentionate.