- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Numarul zborurilor anulate de Tarom luni pana la ora 21:00 a ajuns la 41

19 Apr, 13:03 • Redactia DailyBusiness
Linia aeriana nationala Tarom a anulat in cursul zile de luni, pana la ora 21:00, un total de 41 de zboruri, ca urmare a norului de cenusa generat de eruptia vulcanului din Islanda, au anuntat reprezentantii companiei.
Numarul zborurilor anulate de Tarom luni pana la ora 21:00 a ajuns la 41

Cel mai recent anunt facut de companie indica faptul pana la ora 21:00 Tarom mai anuleaza alte 11 zboruri din Bucuresti cu destinatia Venetia, Bruxelles, Riga, Iasi (2 zboruri), Salonic, Sofia, Chisinau, Bacau, Suceava, Targu Mures.

Pana la ora 12:00 linia aeriana a anulat 25 de zboruri de pe aeroportul Otopeni din Capitala. Ulterior, au fost anuntate alte 5 zboruri anulate avand ca destinatie Timisoara, Paris, Lyon, Munchen si Cluj, curse care trebuia sa aiba loc pana la ora 15:00.

Totodata, cursa Tarom, cu destinatia Madrid, are ora estimata de plecare 16:05 (ora locala, Bucuresti). Zborul va fi efectuat in functie de obtinerea aprobarilor de operare pe ruta.

Pasagerilor afectati de aceasta situatie li se vor reprograma aceste cursuri sau li se vor rambursa contravaloarea biletului achitat.

Comitetul guvernamental pentru situatii de urgenta a decis ca la ora 15:00 sa fie redeschise inca opt aeroporturi, printre care cele din Otopeni si Baneasa.