Turism

Patrick Carabin, noul director general al hotelului Pullman Bucharest

08 Jun, 09:23 • Redactia DailyBusiness
Patrick Carabin a fost numit Manager General al Pullman Bucharest. În această calitate, el este responsabil cu administrarea generală a hotelului și a restaurantelor, cât și cu întreținerea proprietății.
Patrick Carabin, noul director general al hotelului Pullman Bucharest

Patrick Carabin a preluat conducerea Pullman Bucharest după 8 ani petrecuți în Polonia, timp în care a condus două hoteluri de 5 stele din lanțul Sofitel: Sofitel Warsaw Victoria și Sofitel Grand Sopot.

Experiența sa de leadership se extinde pe o perioadă de 30 de ani, acumulată în 12 țări, având ca rezultat și cunoașterea culturii asiatice și europene.

În 2013 i s-a acordat premiul de Ofițer al Ordinului lui Leopold al II-lea, de către Ministrul de Externe belgian, Didier Renders.

„Pe lângă consolidarea poziției pe piața călătoriilor de afaceri, care încă reprezintă mai mult de 75% din activitatea noastră, am inițiat parteneriate cu agenții de turism și atracții locale, cu scopul de a ne dezvolta mai departe și pe segmentul turistic. Anticipăm o creștere de 30% a acestui segment în anul 2016.” a adăugat Patrick Carabin.

Pullman Bucharest este un hotel premium, de 4 stele, care aparține grupului AccorHotels și este administrat de Orbis Hotel Group, partenerul strategic al AccorHotels în Europa Centrală și de Est.

Hotelul își întâmpină oaspeții cu 203 camere cu priveliști asupra parculului Herastrau și asupra orașului. La etajele superioare, Pullman Bucharest oferă 15 apartamente spațioase, dotate cu paturi king size, zonă de living atractivă, espressor Nespresso, TV LCD cu canale prin satelit, produse cosmetice Bigelow și mini-bar gratuit.