- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Patronatele lanseaza 2 programe de turism balnear in extrasezon

20 Aug, 17:57 • Redactia DailyBusiness
Patronatele din turismul balnear vor lansa 2 programe prin care persoanele interesate pot cumpara in extrasezon, respectiv pentru perioada 15 septembrie - 15 decembrie, pachete de 6-9 nopti cu cazare la hoteluri de 2-3 stele, la preturi cuprinse intre 270 si 750 de lei, au declarat reprezentantii Ministerului Turismului.
Patronatele lanseaza 2 programe de turism balnear in extrasezon

Programele „O saptamana de refacere in statiunile balneare” si „Decada balneara” sunt lansate de Organizatia Patronala a Turismului Balnear si se adreseaza tuturor categoriilor de turisti, cu scopul valorificarii locurilor disponibile din statiunile balneare in perioada de extrasezon.

Programul „O saptamana de refacere in statiunile balneare” ofera un pachet de servicii pentru 7 zile de sejur la preturi intre 270 si 330 lei/persoana si include 6 nopti de cazare cu mic dejun si doua proceduri pe zi, plus o consultatie medicala la inceputul sejurului, pe baza recomandarii medicale. Tarifele includ TVA si comision de 10% pentru agentiile de turism vanzatoare si sunt valabile pentru un loc in camera dubla, la hoteluri de 2 si respectiv 3 stele.

Programul „Decada balneara” cuprinde servicii aferente unui sejur de 10 zile – 9 nopti de cazare cu pensiune completa, doua proceduri pe zi si o consultatie medicala la inceputul sejurului, pe baza recomandarii medicale. Tarifele din aceasta oferta variaza intre 650 si 750 lei pentru un loc in camera dubla, la hoteluri de 2, respectiv 3 stele, la care se adauga comisionul fix pentru agentiile de turism, in valoare de 50 lei pentru fiecare pachet.