- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Plajele din sudul litoralului au ramas neinchiriate

31 Mar, 11:15 • Redactia DailyBusiness
Mai mult de jumatate din sectoarele de plaja scoase la inchiriere, toate din sudul litoralului, au ramas neadjudecate dupa licitatia organizata in aceasta saptamana de Directia Apelor Dobrogea Litoral Constanta (DADL).
Plajele din sudul litoralului au ramas neinchiriate

Catalin Anton, purtatorul de cuvant al DADL, a declarat ca in ultima zi de licitatie, sectoarele Eforie Nord II si Costinesti II, pentru care au fost depuse doua si, respectiv, cinci oferte, au ramas neadjudecate.

In urma deschiderii plicurilor, s-a constatat ca una dintre firmele participante pentru sectorul Eforie Nord 2 nu a depus toate actele solicitate prin caietul de sarcini si a fost descalificata, relateaza NewsIn.

In cazul sectorului de plaja Costinesti 2, din cei 5 participanti, 4 au fost descalificati pentru documentatie incompleta.

La licitatia publica au fost inchiriate sectoarele de plaja Navodari 3 si 4, Mamaia 2 si 7, unde au existat cate douã oferte valabile, iar comisia urmeaza sa se pronunte cu privire la firma castigatoare.

In schimb, pentru sectoarele de plaja Eforie Nord, Costinesti 2 si Venus, ofertele nu au fost suficiente pentru continuarea licitarii, iar pentru cordonul Eforie Nord-Eforie Sud si Olimp 1 nu a fost depusa nicio oferta.

Desi pentru aceasta licitatie publica au fost depuse in total 17 oferte pentru cele 9 sectoare de plaja scoase la licitatie, mai mult de jumatate dintre acestea au ramas neinchiriate.

DADL Constanta urmeaza sa organizeze, in termenul prevazut de lege, o noua licitatie pentru inchirierea sectoarelor de plaja care nu au fost adjudecate.