- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Premiera: vacante croaziera in Delta Dunarii – Ucraina si Romania

18 May, 15:10 • Redactia DailyBusiness
Începând cu 2021, MS Diana lansează un concept unic, premieră pentru turismul din România, care vine la pachet cu o ofertă ce prezintă Delta Dunării pe toate cele trei brațe de vărsare în Marea Neagră.
Premiera: vacante croaziera in Delta Dunarii - Ucraina si Romania


Pentru anul 2021, nava MS Diana, prima croazieră în Delta Dunării, pune la dispoziție două sejururi exclusiviste, The taste of Ukraine și Danube Delta Symphony.

„Într-o perioadă dificilă, într-un domeniu grav afectat, am decis să facem un pas în față în industria turismului și să oferim o nouă șansă românilor și turiștilor din lumea întreagă să descopere Delta Dunării în toată splendoarea ei, în orice perioadă a anului, în orice anotimp.Vă așteptăm cu mic, cu mare, să luați parte la tot ceea ce înseamnă turism responsabil în Delta Dunării, la descoperirea unei culturi aparte, a unor locuri cu încărcătură istorică profundă, a gastronomiei locale, a florei, a faunei și a peisajelor care te lasă fără cuvinte”, spun reprezentanții MS Diana.

Vasul are o capacitate de 33 de cabine pentru pasageri, fiecare cameră sau apartament având câte o denumire specifică unei localități din Delta Dunării. Numărul maxim de persoane ce pot lua parte la un sejur este de 77.

„După o copilărie petrecută în Deltă la bunici, după studii de marină și sporturi de apă, dragostea de natură și de tot ceea ce înseamnă Delta Dunării m-a condus la visul de a dezvolta un turism mobil. Pornind cu un hotel plutitor static, mi-am dat seama cât de frumos este să vizitezi toată Delta într-o singură vacanță, ca o croazieră. Mă uitam la vapoarele care veneau în România, le făceam poze și mi-am spus: De ce să nu facem un vapor special pentru Delta Dunării. Susținut de familie, anul 2020 mi-a împlinit visul, iar în luna decembrie, Nava Diana a ajuns în țară, a făcut cunoștință cu Delta Dunării!”, spune Marius Crivțonencu, proprietarul business-ului.

În funcție de durata călătoriei și sezon, tarifele pentru o croazieră la bordul navei Diana pornesc de la 345 de euro/persoană (4 zile/3 nopți) și pot ajunge în august până la 990 euro/persoană (8 zile/7 nopți).