- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Preturile pachetelor turistice interne de 1 Mai stangneaza anul acesta

02 Apr, 16:21 • Redactia DailyBusiness
Preturile pachetelor turistice interne destinate minivacantei de 1 Mai vor ramane la acelasi nivel ca si cele din perioada similara a anului trecut, in ciuda devalorizarii monedei nationale, potrivit reprezentantilor din domeniu.
Preturile pachetelor turistice interne de 1 Mai stangneaza anul acesta

In ce priveste destinatiile, la fel ca anul trecut, romanii vor prefera litoralul Marii Negre, a spusTraian Badulescu, purtatorul de cuvant al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), citat de NewsIn.

De aceeasi parere este si Daniel Vasilescu, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc.

„Preturile vor ramane la acelasi nivel ca anul trecut, dar
numarul turistilor va creste anul acesta, in special pentru ca avem mai multe programe speciale in derulare”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Daniel Vasilescu.

Badulescu a subliniat ca in preferintele celor care isi vor petrece inceputul de mai pe litoral, Mamaia ocupa primul loc, insa datorita promovarii intense din ultimul timp, sudul litoralului va atrage din ce in ce mai multi turisti.

De asemenea, dupa experienta anilor trecuti, agentiile de turism se astepta la un flux mare de turisti si in zona Valea Prahovei, dar si la pensiunile rurale.

Referitor la tarifele practicate de hotelierii romani in aceasta perioada, un pachet de doua nopti la un hotel de doua stele in statiunea Mamaia porneste de la 220 de lei, iar in Sinaia, costul unui loc in camera dubla se ridica la 250 de lei, pentru acelasi numar de nopti.