Turism

Primul hotel Hilton Garden Inn din Bucuresti

08 Jan, 11:18 • Redactia DailyBusiness
Hilton Garden Inn, brandul hotelier cu preturi medii detinut de Hilton Worldwide, anunta deschiderea Hilton Garden Inn Bucharest Old Town. Situat in centrul orasului vechi, hotelul cu 201 de camere este primul Hilton Garden Inn din Romania, alaturandu-se celorlalte opt proprietati ale brandului Hilton la nivelul intregii tari.
Primul hotel Hilton Garden Inn din Bucuresti

Hotelul este situat foarte aproape de atractiile turistice din Bucuresti, cum ar fi Manastirea Stavropoleus, Palatul CEC, Biserica Sf. Anton si Ateneul Roman. Accesul se face usor cu transportul in comun, cladirea aflandu-se la 3 kilometri de Gara de Nord si la doi pasi de statia de metrou Universitate.

Oaspetii pot lua masa la hotel, la Garden Grille & Bar, care ofera zilnic mic-dejun. Pentru pranz si cina, pot alege dintr-o gama de specialitati de sezon, insotite de vinuri din Europa Centrala, marci internationale de bere si cocktail-uri clasice. Terasa in aer liber a hotelului ii invita pe oaspeti la preparate la gratar.

In plus, magazinul hotelului este deschis non-stop si ofera o selectie de gustari sarate, dulciuri si bauturi racoritoare.

Hilton Garden Inn Bucharest Old Towns ofera facilitati si servicii variate, printre care acces gratuit la Wi-Fi, un centru de afaceri deschis 24 de ore si o sala de fitness. De asemenea, hotelul pune la dispozitia oaspetilor sali de intruniri – spatii luminoase, cu un program flexibil.

Dispunand de 300 de metri patrati de spatiu adaptabil, hotelul organizeaza nunti, receptii si evenimente corporate, cu o capacitate de pana la 160 de persoane si optiunea de catering in locatie.