- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Primul hotel Sheraton din Romania va fi construit la Cluj cu 60 mil. euro

19 Dec, 10:26 • Redactia DailyBusiness
Sigma Towers, companie controlata de Arpad Paszkany, patronul echipei de fotbal CFR Cluj, a semnat un parteneriat cu operatorul hotelier international "Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc", care va deschide in Romania hotelul "Sheraton Cluj", printr-o investitie estimata la 60 mil. euro.
Primul hotel Sheraton din Romania va fi construit la Cluj cu 60 mil. euro

Proiectul Sigma Towers este format din prima parte – Tower I, din care va face parte si hotelul Sheraton, si Tower II. Investitia in prima parte a proiectului este estimata la 120 milioane de euro, din care jumatate va reprezenta investitia in hotelul Sheraton, relateaza NewsIn.

Constructia proiectului rezidential va incepe in 2009 si va fi finalizata in 2012.

„Semnarea parteneriatului cu Sigma Hotels marcheaza expansiunea companiei Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. in tarile din Europa de Est”, au spus reprezentantii hotelului.

„Astfel, Hotel Sheraton se va deschide in premiera in Romania la Cluj-Napoca, datorita faptului ca orasul este considerat a fi un important centru economic si se armonizeaza perfect cu valorile brandului Sheraton”, au adaugat acestia.

Ansamblul Sigma Towers va fi situat in cartierul Zorilor, langa complexul Sigma Business Center, se va intinde pe o suprafata de peste 2 hectare si va avea o arie construita de 120.000 metri patrati.