- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Programul \”O saptamana la mare\” va avea o noua editie, in septembrie

17 Aug, 10:09 • Redactia DailyBusiness
Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc va lansa, pentru perioada 1-30 septembrie, a 15-a editie a programului "O saptamana la mare", turistii putand opta intre 62 de hoteluri, de la o stea la 4, cu preturi cuprinse intre 159 si 400 de lei pentru 6 nopti de cazare.
Programul \O saptamana la mare\ va avea o noua editie, in septembrie

„Intrucat locurile de cazare incluse in acest program sunt foarte solicitate si se adreseaza tuturor categoriilor de turisti romani, vanzarea se va face conform principiul „primul venit, primul servit”, se arata intr-un comunicat al federatiei patronale, citat de Mediafax.

Pana acum, s-au inscris in program 62 de hoteluri din toate statiunile de pe litoral, care pun la dispozitie 8.890 de locuri pe serie. Astfel, 35.560 de turisti vor putea beneficia de locuri pe litoral la tarife reduse toata luna septembrie.

Vacantele vor putea fi cumparate de la 88 de agentii de turism.
Tarifele pentru un pachet de 6 nopti de cazare (varianta minima acceptata in program) pornesc de la 159 de lei in cazul unui hotel clasificat la o stea si fara mic dejun inclus si ajung la 399 de lei pentru o unitate de 4 stele, cu mic dejun inclus.

„Aceasta editie a atras cel mai mare numar de participanti, societati comerciale, de la primul program lansat acum 7 ani, cand au fost inscrise 27 de hoteluri care puneau la dispozitie 3.310 locuri”, se mai spune in comunicat.