- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Radu Enache vinde un hotel din Bucuresti pentru a finanta un complex in Timisoara

02 Apr, 15:08 • elena.olteanu
Continental Hotels va vinde hotelul Hello din Bucuresti prin metoda sale and lease-back, care presupune rascumparare in leasing, si va utiliza finantarea in special pentru un complex hotelier de la Timisoara, potrivit lui Radu Enache, presedintele Continental Hotels.
Radu Enache vinde un hotel din Bucuresti pentru a finanta un complex in Timisoara

In tranzactie vor fi incluse si spatiile de birouri aferente hotelului Hello, a spus Enache pentru DailyBusiness.ro.

In vederea acestei tranzactii, Radu Enache negociaza cu mai multe societati de leasing.

Aceasta tranzactie va fi propusa spre aprobare intr-o Adunare Generala a Actionarilor, care va avea loc pe data de 4 mai.

Unitatea este clasificata la doua stele, are o capacitate de circa 150 de camere si a fost deschis in toamna anului trecut, printr-o investitie de circa13 mil. euro.

Complexul hotelier de la Timisoara detine autorizatia de constructie si se afla in faza finala de negociere si selectie a antreprenorului general.

De asemenea, Radu Enache sustine ca aceasta nu va fi ultima tranzactie de acest fel.

„Nu excludem astfel de finantari pe viitor. Nu este prima si nici nu va fi ultima”, a mai spus Radu Enache, precizand ca hotelul Hello, de 2 stele, amplasat in Bucuresti, este evaluat la 17 mil. euro.

Lantul hotelier Continental a inregistrat o cifra de afaceri de peste 28 mil. euro in 2007.Compania are hoteluri de 3 si 4 stele, urmand ca in vara acestui an sa inaugureze si primul hotel de 5 stele din portofoliu, in Bucuresti. Printre hotelurile care fac parte din lantul Continental Hotels se numara Continental Arad, Continental Oradea, Continental Forum Sibiu.