Doi turiști români au avut parte de o vacanță de coșmar în Bulgaria. Aceștia au povestit pe rețelele de socializare experiența traumatizantă de care au avut parte.
Turiștii povestesc că hotelul în care au fost cazați s-a dovedit a fi o vechitură departe de plajă, în care domneau mucegaiul și mizeria.
”Atenție la Hotel Carnival de la Nisipurile de Aur. O locație destul de departe de plajă. Dar nu aceasta este problema cea mare. Tot hotelul este o vechitură peste care s-a dat un var. Nu există baterii la baie care să nu fie din timpul comunismului. Sunt un focar de infecție. Colacul toaletei este vechi, de foarte proastă calitate și se mișcă în toate părțile.
Gresia veche cu mucegai intre rosturi, tocul usilor facut din bucăți nefinisate de șipci de lemn. Pereții crapati peste tot, dar atenție, în baie și la intrare, puteți vedea placa de beton murdara și plină de cine știe ce ocupanți. Efectiv lemnele de la șifonier și bucățile de tâmplărie pvc din baie, nu acoperă placa de beton.
Paturile sunt o altă poveste de groază. Saltele sunt posedate de ani vechime și de ceva acarieni. Foarte proaste, carpite pe la colțuri si având o ramă de lemn băgată în saltea.
Semnalul TV…… Este un moft. Calitatea semnalului în ton cu camera, cu hotelul.Nu aveți Wi-Fi decât în holul central. Nu funcționează în camere
Lămpile funcționează aproape toate dar le aprindeți pe riscul vostru. Lumină caldă de 0,5w probabil, chioară, pe economie. Ușa de la balcon este un risc în a fi folosită. Probabil au folosit primele termopane din…… Somalia. Și nu se închide. În balcon îți picură apă in cap de la unitatile de aer condiționat. Atât a ta, cât și de deasupra.
Aerul condiționat este o relicva pe jumătate defectă, care nu a văzut niciodată igienizare, a cărui piese componente risca să îți cadă în cap. Telecomanda nu mai prezintă display. Dai comenzi la ghici. Atenție la aer condiționat. Oferă infecții respiratorii și tot ce nu doriți.
Toată clădirea cade peste tine. Dar este dat var alb. Pe holuri tablourile unde sunt conexiuni electrice și de semnal TV sunt de fapt niște găuri în perete acoperite cu o placă de lemn.
Din piscină cad pătrățele de faianță. Iar clorul este din belșug in apă, probabil împotriva infecțiilor respiratorii de la aerul condiționat.
Atenție. Se intra zilnic în camere pt curățenie. Cu tine în cameră. Deci nu au nicio treabă dacă esti în camera. Ele au venit la curățenie deci asta e. A trebuit să le dau afară la propriu și să închid ușa cu cheia, pentru că ele nu înțelegeau. Și hotărâte, să intre peste soția mea care era în baie. Dacă acolo aveau treaba. Nu au înțeles să vină peste o oră. În ziua aceea nu au mai venit. Curățenie nu fac… Plimbă o matură și cam atât. Am găsit chipuri pe jos, în mijlocul camerei, adică nu prin spate…. Sub paturi, m-am speriat. Păr, praf, clame de păr, șervețele. Hârtie igienica trebuie să ceri, prosoapele nu se schimbă, trebuie să ceri.
Frigiderul din camera nu este frigider. Este racitor. Tot din timpul războiului turco-bulgar. La reclamația mea privind frigiderul mi s-a spus cu google translate că atâta mai poate.
La piscină ești servit cu băuturi de personal care nu cunoaște o boaba de limbă engleză. Este o aventură să ceri o bere. Piscina este foarte mică. Încap 10 oameni în ea, îngrămăditi. Cea pentru copii este tot atât de mică”, scrie turistul român pe un grup de Facebook destinat vacanțelor în Bulgaria.
Și mâncarea s-a dovedit a fi la fel de dezamăgitoare. Turiștii primeau parizer prăjit în fiecare zi, mazăre nefiertă, castraveți tăiați grosolan și ciorbe „reci, oribile”.
„Acum masa….. Atenție vorbim de all-inclusive. Legume = castraveți bucăți, rostopane tăiate la iatagan Roșii doar seara. Mazăre puțin fiarta. Porumb boabe fiert. Nu toate la aceeași masă. Ciorbe 2. Una rece și una cu niște perișoare. Oribile. Nu se pot mânca. Arată ieftin și are gust la fel de ieftin.
Produsul de bază al restaurantului, PARIZER PRĂJIT. Nu este o glumă. Bucatele de parizer prăjit. La fiecare masă. Cașcaval, cel mai ieftin, atât de fainos încât se destramă când vrei să îl pui în farfurie.
Paste, oribile, gătite 100 de ani, fără niciun gust. Fără niciun condiment. Apă și atât. Desert de două ori în 5 zile. În rest sferturi de portocale care se pun de la o masa la alta fiind uscate desigur. Singurul aliment proaspăt și care arata comestibil era pâinea.
Nimic piscicol. Iar ce alte feluri de mâncare mai aveau, arătau și aveau gustul de vechi al hotelului. Atenție la salam. Un singur fel, ce miroase cel puțin ciudat. Personal nu aș recomanda nimănui să riște să mănânce acolo. Este execrabil.
Pot spune că denumirea de restaurant nu are nicio legătură cu locația. Cel mult cantină școlară ii pot spune. Probabil și de aceea, hotelul este de fapt o tabără pentru copiii de prin Bulgaria, Polonia și cred că Ucraina. Este exact ca în tabere”, spune turistul român.
Turiștii au întâmpinat probleme și cu parcarea la hotel. Acesta avea doar patru locuri în fața clădirii, restul turiștilor erau obligați să-și lase mașinile pe unde apucau.