- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Ruxandra Luciana Brutaru este noul director general al Tarom

28 Jan, 16:29 • Redactia DailyBusiness
Ruxandra Luciana Brutaru a fost numita miercuri de catre Ministerul Transporturilor director general al liniei aeriene Tarom, dupa ce a ocupat, pana in prezent, postul de director general adjunct al companiei.
Ruxandra Luciana Brutaru este noul director general al Tarom

Ruxandra Luciana Brutaru este fiica unui fost director general al Tarom, Nicolae Brutaru, care a condus compania in perioada 1995-1996.

„Principalele prioritati pe care o sa le am in ceea ce priveste Tarom vor fi suplimentarea cu 30% a curselor interne si lansarea, in luna februarie 2009, a unei campanii de promovare a curselor”, a declarat Brutaru.

Ruxandra Brutaru a mai spus ca va suplimenta in vara o cursa Bucuresti-Constanta, si ca urmeaza sa fie analizate si alte rute in acest sens.

De asemenea, Tarom va deschide ruta Bucuresti-Lion, va opera zilnic curse spre Amsterdam si pregateste suplimentarea curselor pe Germania.

Brutaru a mentionat ca Tarom se va concentra in continuare pe cresterea productivitatii si reducerea costurilor, prin implementarea unor masuri de operare „cat mai verde”.