- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Scadere de 5% estimata pentru business-ul hotelului Ramada Majestic din Bucuresti

26 Jan, 14:31 • elena.olteanu
Hotelul Ramada Majestic Bucharest, amplasat pe Calea Victoriei din Capitala, estimeaza pentru acest an o scadere a cifrei de afaceri cu aproximativ 5%, fata de anul precedent, au declarat pentru DailyBusiness.ro reprezentantii hotelului.
Scadere de 5% estimata pentru business-ul hotelului Ramada Majestic din Bucuresti

Cifra de afaceri inregistrata anul trecut a fost la nivelul anului 2007. Conform Ministerului de Finante, compania Majestic Tourism SA, in proprietatea careia se afla hotelul de patru stele Ramada Majestic Bucharest a realizat in 2007 o cifra de afaceri de circa 14,6 mil. lei (aproximativ 4,4 mil. euro).

Gradul mediu de ocupare al hotelului a scazut usor de la 75,6% in 2007, la 70,8% in 2008.

„Nivelul tarifului de cazare, cat si activitatea de organizare de evenimente, au compensat scaderea gradului de ocupare in cadrul valorii totale a cifrei de afaceri”, a declarat Elena Sofica, director of sales&marketing al hotelului.

Pentru 2009, reprezentantii hotelului Ramada Majestic estimeaza o posibila scadere a gradului de ocupare cu aproximativ 8% fata de 2008.

Hotelul a fost afiliat la sfarsitul anului 2005 brandului Ramada. Ramada Majestic se afla in proprietatea societatii Majestic Tourism SA, ai carei actionari sunt compania Ener Holding (98% din capital) si Lido SA Bucuresti (2%).

Ramada Majestic are o capacitate de 111 camere.