- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Se fac marile pregătiri pentru minivacanța de Paște și 1 mai. Ce oferte s-au introdus în stațiunile turistice

15 Apr, 11:24 • Bumbeneci Diana
Cu doar două săptămâni până la minivacanţa de 1 Mai și Paște, hotelierii din staţiunile montane au introdus oferte turistice pentru această perioadă.
Se fac marile pregătiri pentru minivacanța de Paște și 1 mai. Ce oferte s-au introdus în stațiunile turistice

O surpriză plăcută este că preţurile nu au crescut comparativ cu anul precedent. Totuși, hotelierii afirmă că, deși preţurile au rămas neschimbate, au diversificat serviciile.

Ce oferte s-au introdus în stațiunile turistice cu ocazia Paștelui

În acest an, mulţi hotelieri au renunțat la mesele tradiționale de Paște și au optat pentru serviciul a-la-cart. Astfel, turiștii pot explora împrejurimile fără a fi restricționați de programul meselor.

De exemplu, un resort din Poiana Brașov a fixat prețul de 2200 de lei pentru două persoane pentru trei nopți de cazare cu demipensiune.

„Știm că turiștii vor veni și îi așteptăm cu nerăbdare, dar în acest an, având în vedere vremea frumoasă, de ce să nu ne bucurăm de natură?

În plus, beneficiem de toate facilitățile resortului. Avem spațiu de relaxare, loc de joacă interior și exterior pentru copii, bowling, tenis de masă și o gamă variată de activități interioare. Dar să nu uităm că am optat pentru un pachet de masă a-la-carte”, a declarat Gabriel Roșca, managerul unui resort de 4 stele.

Vezi și: Produs nelipsit de pe masa de Paște, mai ieftin în 2024. De ce prețuri ne vom bucura anul acesta

Turismul în România de Paște
Turismul în România de Paște

Preţul pentru un sejur în Poiana Braşov

Un alt resort a pregătit programe speciale pentru copii, inclusiv o petrecere cu iepurașul de Paște și vânătoare de ouă, iar adulții beneficiază de un discount de 10% la serviciile spa.

Pretul variază între 3.000 și 5.000 de lei pentru un pachet care include 3 nopți de cazare pentru doi adulți și doi copii.

„Pachetul de Paște include minim trei nopți de cazare cu demipensiune. Pentru adulți, am inclus un voucher pentru spa pentru a se relaxa în timpul șederii, iar copiii se pot bucura de jocuri atât în interior, cât și în aer liber, de întâlnirea cu iepurașul de Paște și de vânătoarea de ouă.

Pentru 1 Mai, pentru cei care doresc să petreacă Paștele acasă, am creat un pachet cu un brunch festiv și numeroase reduceri la spa”, a explicat Bianca Socol, managerul unui resort de 4 stele.

Marea parte a sejururilor pentru vacanţele de 1 Mai şi Paşte au fost deja rezervate cu mai bine de două săptămâni înainte.

Citește și: Românii și-au ales deja sejururile pentru 1 mai și Paște. Iată care au fost cele mai căutate zone

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult