- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Sondaj: Lufthansa-cea mai buna companie aeriana din Europa in 2008

01 Sep, 10:56 • Redactia DailyBusiness
Lufthansa a fost votata drept cea mai buna linie aeriana din Europa in 2008, in cadrul premiilor World Airline Awards 2008, devansand alte 59 de companii, infomeaza presa internationala.
Sondaj: Lufthansa-cea mai buna companie aeriana din Europa in 2008

La sondaj au luat parte peste 15 milioane de pasageri interogati de catre Skytrax, companie de cercetare din Londra, timp de 11 luni, din august 2007 si pana in iunie 2008.

Lufthansa a castigat un punctaj mare pentru rapiditate, confortul din aeronave, programul de divertisment din avioane, serviciile asigurate de angajati, dar si pentru calitatea meniurilor si a bauturilor.

Premiul pentru cea mai buna companie aeriana, la nivel global, a fost castigat de compania asiatica, Singapore Airlines.

easyJet a castigat premiul pentru cea mai buna companie aeriana low-cost din Europa in 2008, iar British Airways a fost cotata ca fiind cea mai buna linie aeriana care opereaza zboruri Transatlantice.

Skytrax este o companie privata de cercetare si consultanta in industria transportului. Departamentul de cercetare de piata este autorizata pentru organizarea anual a doua sondaje – unul pentru companii aeriene si celalalt pentru aeroporturi, ambele la nivel global.