- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Targul de Turism al Romaniei asteapta peste 40.000 de vizitatori in 4 zile

20 Mar, 12:40 • elena.olteanu
Organizatorii Targului de Turism al Romaniei care se desfasoara in perioada 19-22 martie la Bucuresti estimeaza un total de peste 40.000 de vizitatori, dintre care in jur de 20.000 vor fi reprezentanti ai industriei de profil, au declarat pentru DailyBusiness.ro reprezentanti ai organizatorilor.
Targul de Turism al Romaniei asteapta peste 40.000 de vizitatori in 4 zile

Targul de Turism este organizat de Romexpo, in colaborare cu asociatiile profesionale din industria de turism, printre care Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) si Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR).

In ceea ce priveste tarifele practicate pentru aceasta vara la targul de turism se observa o stagnare a preturilor pe destinatii externe.

„In conditiile in care anii trecuti tarifele pentru destinatii externe cresteau usor, anul acesta, in comparatie cu 2008, se observa o stagnare a tarifelor pentru destinatiile externe din vara. Bineinteles sunt si cateva destinatii ale caror preturi pentru pachete de vacanta au scazut usor, insa trend-ul general este de stagnare”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Traian Badulescu, reprezentant ANAT.

De asemenea, si pe intern, pentru pachetele de vara, in special pe litoral, preturile au ramas la aceeasi valoare ca si anul trecut.