- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Tarom vinde 1.000 de bilete dus-intors cu 43 euro, pe ruta Bucuresti-Cluj

22 Oct, 17:54 • Redactia DailyBusiness
Taron lanseaza o promotie in noiembrue prin care vinde 1.000 de bilete pe ruta Bucuresti - Cluj - Bucuresti sau Cluj - Bucuresti - Cluj la un tarif de 43 euro cu toate taxele incluse, a anuntat joi compania.
Tarom vinde 1.000 de bilete dus-intors cu 43 euro, pe ruta Bucuresti-Cluj

Biletele one-way achizitionate in cadrul acestei oferte pe ruta Bucuresti-Cluj beneficiaza de un tarif de 20 de euro (toate taxele incluse), in timp ce un bilet one-way pe ruta Cluj-Bucuresti va costa 33 de euro (toate taxele incluse).

Bilete vor putea fi cumparate de pe website-ul companiei incepand cu 25 octombrie 2009 si sunt valabile pentru calatorii pe tot parcursul lunii noiembrie 2009, se arata in comunicat.

„Ruta Bucuresti-Cluj este una dintre cele mai importante rute interne ale companiei Tarom”, a declarat Gabriela Bordea, directorul de marketing si vanzari al Tarom.

Compania Nationala Tarom opereaza 25 de zboruri pe saptamana intre Bucuresti si Cluj: 4 zboruri pe zi in cursul saptamanii, 2 zboruri in zilele de sambata si 3 zboruri in zilele de duminica cu aeronave Boeing, Airbus si ATR.

Tarom, linia aeriana nationala, a transportat in primele 8 luni ale acestui an, din si inspre Romania, 1,02 milioane pasageri, cu 11,9% mai putini comparativ cu perioada similara din 2008, potrivit Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

Gradul de ocupare in perioada ianuarie-august a fost de 54%, iar capacitatea a crescut cu 1%.