- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Te gandesti deja la zapada? Afla care sunt cele mai bune oferte pentru vacanta de iarna la ski

25 Sep, 00:01 • cristina.mihai
Slovacia si Bulgaria vin cu cele mai bune oferte de cazare pentru finalul anului, cazarea pentru o saptamana fiind in jurul a 200 euro de persoana. DailyBusiness.ro va prezinta cele mai ieftine oferte pentru o vacanta la ski in aceasta iarna.
Te gandesti deja la zapada? Afla care sunt cele mai bune oferte pentru vacanta de iarna la ski

Pachetele turistice in statiunile montane din Bulgaria pot fi cumparate prin programul special Inscrieri Timpurii al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT) cu discount-uri de pana la 20%. Cele mai ieftine camere din zonele montane din statiunile bulgaresti costa, in functie de perioada in care are loc sejurul, intre 25 si 45 euro pe noapte. Ca si in cazul pachetelor de pe litoralul bulgaresc, transportul se asigura la cerere, multi turisti romani preferand sa conduca pana la destinatie.
[gallery:174]
Statiunea Bansko din Bulgaria este la 160 km de Sofia si este inclusa in patrimonial Unesco. In statiune exista 55 de tunuri de zapada artificiala si o portiune de pista este luminata, asa ca poate fi utillizata si noaptea.

Pentru pachetele turistice din statiunile montane din Austria se practica de asemenea discount-uri prin programul Inscrieri Timpurii, insa de doar cateva procente. Cea mai ieftina statiune austriaca este Zell Am See, unde un pachet cu cazare 7 nopti incepe de la 250 euro de persoana cu mic dejun inclus. Transportul nu este inclus. Daca alegeti sa mergeti cu avionul, suma totala va ajunge la peste 600 euro de persoana.

Statiunea este in apropierea lacului Zell.

In Slovacia preturile sunt si mai mici, un pachet cu cazare 7 nopti incepand de la 150 de euro, in functie de perioada in care se calatoreste (este mai ieftin in ianuarie).

In Cervinia (Italia) preturile pachetelor turistice pleaca de la 250 euro de persoana, la care se adauga transportul. Cervinia este una dintre cele mai importante statiuni montane ale Italiei.

In hotelurile din statiunile montane din Elvetia, cazarea pe noapte incepe de la circa 60-65 euro de persoana, in timp ce in Andorra ajunge la peste 80 euro de persoana pe noapte.

In Franta cele mai ieftine pachete turistice incept de la peste 400 euro pe sejur de persoana.

Preturile prezentate sunt valabile doar pentru unitati de cazare de 2 sau 3 stele si nu includ in cele mai multe cazuri decat micul dejun.