- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Thomas Haagensen, noul director regional al easyJet

19 Sep, 11:15 • Redactia DailyBusiness
Thomas Haagensen este, incepand de astazi, noul regional general manager pentru Elvetia, Austria si Europa de Est al liniei aeriene easyJet, inclusiv Romania si Ungaria, anunta oficialii companiei.
Thomas Haagensen, noul director regional al easyJet

Haagensen va avea biroul la Geneva si va lucra direct cu Peter Voets, regional marketing manager pentru Elvetia, Austria, Europa de Est, inclusiv Romania si Ungaria.

Thomas Haagensen si-a inceput cariera la sediul central din Beirut al Tetra Pak, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata solutiilor pentru procesare, ambalare si distributie produse alimentare.

El a activat in domenii precum management de produs, coordonarea programului global de evaluare a satisfactiei, new business development, operatiuni de marketing si vanzari.

Haagensen a absolvit HEC (Business School) – Business Administration din Lausanne. S-a nascut in Elvetia si vorbeste engleza, franceza si germana.

easyJet este una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa, avand in prezent 165 de aeronave care acopera 400 de rute intre 107 aeroporturi din 26 de tari. easyJet a transportat peste 42 de milioane de pasageri in ultimele 12 luni.