- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

THR: Majoritatea turistilor straini nu se simt in siguranta in Romania

27 Apr, 16:32 • Redactia DailyBusiness
Majoritatea turistilor straini care iau in calcul posibilitatea de a-si petrece pentru prima data o vacanta in Romania se tem de nesiguranta pe care ar intalni-o in aceasta tara, potrivit unei cercetari efectuate de compania THR, implicata in crearea brandului turistic national.
THR: Majoritatea turistilor straini nu se simt in siguranta in Romania

„Strainii care au participat la studiu si care nu au vizitat pana acum Romania se tem de nesiguranta pe care ar putea-o intalni aici in timpul vacantelor. Dintre cei care au vizitat Romania, majoritatea si-au schimbat parerea in bine cu privire la acest factor”, a declarat, marti, Jorn Gieschen, directorul de marketing si strategie al destinatiilor din cadrul THR.

El a precizat ca dintre turistii care au vizitat tara noastra, cei mai multi au preferat peisajele si natura, acestea fiind elemente care diferentiaza Romania de alte destinatii.

Analiza realizata de compania THR arata ca 29% dintre persoanele intervievate ar lua in calcul posibilitatea de a-si petrece vacantele in destinatii romanesti, in timp ce 44% dintre turistii straini nu intentioneaza sa vina in Romania, potrivit Mediafax.