- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Toate sectoarele de plaja scoase la licitatie au fost inchiriate

24 Apr, 10:25 • Redactia DailyBusiness
Directia Apelor Dobrogea Litoral Constanta (DADL) a inchiriat toate sectoarele de plaja de pe litoral scoase la licitatie, ultimele 4 suprafete fiind adjudecate miercuri.
Toate sectoarele de plaja scoase la licitatie au fost inchiriate

Sectoarele de plaja de la Eforie Nord, cordonul Eforie Nord-Eforie Sud, Olimp si Venus au fost inchiriate in urma licitatiei organizate miercuri, pentru aceste 4 zone fiind depuse 11 oferte, relateaza NewsIn.

Reprezentantii DADL au precizat ca au fost inchiriate toate sectoarele de plaja de pe litoralul romanesc al Marii Negre scoase la licitatie, contractele cu agentii economici urmand sa fie semnate in perioada 5-9 mai.

Operatorii de plaja au posibilitatea sa le administreze pe o perioada de 10 ani. Ei au obligatia sa puna la dispozitie o suprafata de plaja pentru serviciul de salvamar si posturile de prim-ajutor.

De asemenea, operatorul mai are obligatia sa detina utilaje necesare pentru a intretine si igieniza zilnic plaja, sa amenajeze grupuri sanitare, dusuri si cabine, dar si sa asigure infrastructura necesara pentru agrementul nautic.