- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Toate unitatile hoteliere din Neptun vor fi deschise de 1 Mai

02 Apr, 14:18 • Redactia DailyBusiness
Toti operatorii hotelieri din Neptun isi vor deschide unitatile in perioada minivacantei de 1 Mai, a spus Claudiu Tusac, primarul orasului Mangalia, de care apartine statiunea.
Toate unitatile hoteliere din Neptun vor fi deschise de 1 Mai

Acesta intentioneaza sa transforme statiunea Neptun, cu ocazia minivacantei de 1 mai, in cel mai populat obiectiv din sudul litoralului, respectiv intr-un „club in aer liber”, potrivit NewsIn.

„Vrem sa readucem notorietatea de alta data a Neptunului. In acest sens, am discutat cu toti hotelierii din statiune si am convenit ca acestia sa-si deschida unitatile in perioada minivacantei de 1 mai”, a mai spus Tusac.

De asemenea, acesta a subliniat ca municipalitatea a pus la punct o serie de evenimente care se vor desfasura pe tot cuprinsul statiunii.

„Vom instala sisteme de lasere si lumini, de sunet, vom amenaja o scena imensa in centrul statiunii unde vor evolua cele mai mari nume din lumea DJ-ilor. Vom amenaja statiunea in asa maniera incat tot Neptunul va deveni un club in aer liber, care va fi deschis non-stop, timp de doua nopti si trei zile”, a explicat Tusac.

In vederea „cosmetizarii” statiunii, primarul Mangaliei a mentionat ca autoritatile locale au trecut deja la reparatii de infrastructura si au apelat la arhitecti de peisagistica pentru lucrarile ce vizeaza spatiile verzi.