Turism

Touroperator: România poate depăși anul acesta destinații turistice precum Bulgaria și Grecia

20 Feb, 00:09 • Redactia DailyBusiness
După sezonul turistic 2016, în care România a înregistrat cel mai mare număr de turiști din ultimii 10 ani, atingând cifra de 4,8 mil turisti, anul acesta se anunță unul cu foarte multe noutăți la nivel de confort, dar și de transport către stațiuni turistice, prin lansarea curselor charter Blue Air, în special către litoralul românesc.
Touroperator: România poate depăși anul acesta destinații turistice precum Bulgaria și Grecia

Turismul românesc poate depăși anul acesta destinațiile „la modă” precum Bulgaria și Grecia, fiind cu siguranță anul în care țara noastră este gata să demonstreze că oferă servicii turistice la același nivel, chiar și superior, față de țările vecine rivale.

Conform reprezentanților Bibi Touring Touroperator, destinațiile și pachetele all înclusive s-au dezvoltat mult în ultimii ani și împlinesc visele și cerințele chiar și celor mai pretențioși turiști ce vor alege România, în acest an.

Mai mult de atât, observând tendința cuplurilor de a călători alături de copii, chiar și în locațiile care până acum câțiva ani de zile erau lipsite de programe dedicate acestui segment, hotelierii au lansat pachete speciale pentru familiile cu copii. Astfel, unii dintre ei au amenajat locuri speciale de joacă pentru cei mici și au luat măsuri speciale de siguranță pentru a evita orice posibilă situație neplacută ce ar putea apărea. 

„Turismul românesc începe să dea dovadă clară că se îndreaptă spre maturizare, depășind etapa adolescenței. Infuziile puternice de capital venite atât din partea învestitorilor străini, cât si locali, se fac din ce în ce mai vizibile”, a declarat Adrian Voican, Director General Bibi Touring Touroperator.